Dos bombers inicien una marxa en bicicleta de València a Madrid per a reivindicar millores salarials

CCOO assegura que han decidit intensificar les mobilitzacions perquè no han obtingut cap resposta del govern central sobre el seu pacte salarial.

Imatge d'una de les protestes dels bombers forestals a la ciutat de València
Imatge d'una de les protestes dels bombers forestals a la ciutat de València

Els bombers forestals han iniciat una nova jornada reivindicativa per a reclamar millores salarials. Dilluns de matí, 2 bombers han eixit des de la plaça de l’Ajuntament de València en direcció a Madrid. El seu objectiu és entregar al grup parlamentari de Podem tota la informació relacionada amb les seues demandes, per a respondre així a la pregunta que va formular la formació morada sobre el seu acord salarial en el Parlament. 

Els bombers forestals començaren una vaga indefinida el 14 de setembre.  La seua protesta està motivada pel silenci administratiu de l’Estat davant l’acord salarial pactat entre la Generalitat, Tragsa i els representants sindicals. Segons el sindicat CCOO, el Ministeri d’Hisenda encara no ha atés les reivindicacions salarials d’aquest col·lectiu i per això, han decidit intensificar les mobilitzacions. Reclamen adequar els salaris a l’ampliació de les funcions, com ara atendre casos d’inundacions o acudir a grans esdeveniments, funcions que ja estan realitzant.

També et pot interessar

stats