Els bombers forestals exigeixen a Pedro Sánchez que ‘‘pague ja’’ l’augment salarial

La concentració té lloc a l’entorn de la plaça de Manises de València entre grans mesures de seguretat.

VÍDEO | Els bombers forestals exigeixen a Pedro Sánchez que ‘‘pague ja’’ l’augment salarial

Els bombers forestals exigeixen a Pedro Sánchez, que ‘‘pague ja’’ l’augment salarial acordat. Són les reivindicacions d’aquest col·lectiu que protesta hui en una concentració a València als voltants del Palau de la Generalitat, on se celebra l’acte institucional de lliurament de les Altes Distincions amb motiu de la celebració del Nou d’Octubre i en què participa per primera vegada un president del govern central.

Els bombers aprofiten la presència de Sánchez per a protestar perquè l’executiu central no ha donat autorització per al cobrament de l’augment salarial que tenen signat amb l’empresa Tragsa i amb l’administració autonòmica.

La concentració és a l’entorn de la plaça de Manises de la ciutat de València entre grans mesures de seguretat ─hi ha un fort dispositiu policial─ i al crit de ‘Bombers forestals, drets laborals’, ‘Sánchez paga ja’ o ‘No més promeses falses’, entre d’altres.

Els manifestants duen xiulets i cassoles que fan sonar i fins el moment s’ha registrat algun moment de tensió, sense més conseqüències, quan alguns dels concentrats han tirat tanques disposades per seguretat.

També et pot interessar

stats