Dos bombers ferits en l’incendi d’una indústria alimentària de la Pobla de Vallbona

Els efectius van evitar que les flames, afavorides per la ràpida combustió dels palets, cremaren l’interior de la nau i s'estengueren a les adjacents

Enormes flames que va provocar la combustió dels palés, que l'empresa acumulava en l'exterior de la nau
Enormes flames que va provocar la combustió dels palés, que l'empresa acumulava en l'exterior de la nau / Consorci de Bombers de València

Un incendi industrial a l’exterior d’una empresa del sector alimentari de la Pobla de Vallbona, registrat durant la matinada de dijous i que ja està controlat, deixa dos bombers ferits per inhalació. Els dos efectius van requerir atenció hospitalària i a hores d’ara s’han recuperat, segons assenyalen fonts del Consorci de València.

El foc va sorgir, per causes desconegudes, cap a les 00:30 h de la matinada en una esplanada on l’empresa afectada acumula palets. La combustió d’aquest material va requerir la intervenció d’efectius de fins a sis parcs.

Quan hi van arribar, les flames s’havien estés per tota la zona exterior. Per això les tasques es van centrar a frenar l’avanç de les flames cap a l’interior de la nau i també cap a instal·lacions adjacents.

Passades les 06:30 h, el foc ha quedat controlat, encara que una dotació de bombers continua en aquesta indústria, ubicada al costat de la CV-35, durant el matí per a continuar refredant la zona cremada i aconseguir extingir totalment l’incendi. 

També et pot interessar

stats