Els bombers donen per controlat l'incendi en una nau del polígon La Cova de Manises

El foc ha cremat una empresa d'articles de regal de 15.000 metres quadrats i ha afectat un solar de lloguer de vehicles.

Estat en què ha quedat una de les naus afectades per l'incendi

Els bombers han donat pe controlat l'incendi declarat aquest dilluns a una nau del polígon La Cova de Manises. Efectius de bombers s'han reincorporat a les tasques d'extinció d'un foc que afectat una empresa d'articles de regal de 15.000 metres quadrats. Les flames es varen estendre a una altra empresa de vehicles de lloguer del polígon de la Cova i ha causat tres intoxicats. Es tracta de tres treballadors de la nau, que intentaren apagar el foc i resutaren intoxicats pel fum. Dos d'ells hagueren de ser traslladats a l'hospital. 

L'incendi  va obligar  a desallotjar  mitja dotzena d'empreses i a tancar una gasolinera que està al costat de la nau on s'han iniciat les flames, una empresa dedica a la importació i exportació d'articles de decoració, regal i jardineria. A migdia els 50.000 metres quadrats de la nau començaren a ser devorats per les flames. 

Durant tota la vesprada van treballar per a protegir les altres instal·lacions de l'entorn i controlar l'incendi. Es van mobilitzar una trentena de bombers dels parcs de Paterna, Burjassot, Catarroja, Sagunt i  Torrent, a més d'un oficial de guàrdia. La Generalitat va activar el pla territorial d'emergències. 

La Policia Nacional investiga les causes del sinistre. Durant tota la nit 16 bombers i 4 vehicles han continuat treballant en l'extinció. A hores d'ara l'empresa està completament arrasada i l'estructura seriosament afectada. 

També et pot interessar

stats