Els bombers donen per controlat l'incendi en una nau del polígon La Cova de Manises

El foc ha cremat una empresa d'articles de regal de 15.000 metres quadrats i ha afectat un solar de lloguer de vehicles.

Els bombers donen per controlat l'incendi en una nau del polígon La Cova de Manises

Els bombers han donat pe controlat l'incendi declarat aquest dilluns a una nau del polígon La Cova de Manises. Efectius de bombers s'han reincorporat a les tasques d'extinció d'un foc que afectat una empresa d'articles de regal de 15.000 metres quadrats. Les flames es varen estendre a una altra empresa de vehicles de lloguer del polígon de la Cova i ha causat tres intoxicats. Es tracta de tres treballadors de la nau, que intentaren apagar el foc i resutaren intoxicats pel fum. Dos d'ells hagueren de ser traslladats a l'hospital. 

L'incendi  va obligar  a desallotjar  mitja dotzena d'empreses i a tancar una gasolinera que està al costat de la nau on s'han iniciat les flames, una empresa dedica a la importació i exportació d'articles de decoració, regal i jardineria. A migdia els 50.000 metres quadrats de la nau començaren a ser devorats per les flames. 

Durant tota la vesprada van treballar per a protegir les altres instal·lacions de l'entorn i controlar l'incendi. Es van mobilitzar una trentena de bombers dels parcs de Paterna, Burjassot, Catarroja, Sagunt i  Torrent, a més d'un oficial de guàrdia. La Generalitat va activar el pla territorial d'emergències. 

La Policia Nacional investiga les causes del sinistre. Durant tota la nit 16 bombers i 4 vehicles han continuat treballant en l'extinció. A hores d'ara l'empresa està completament arrasada i l'estructura seriosament afectada. 

També et pot interessar