Els bombers continuen treballant en l'extinció de l'incendi en una fàbrica a Sollana

El foc es va declarar aquest dilluns en una fàbrica abandonada i encara no està controlat.

Imatges cedides per DAIMA DRON

Quatre dotacions de bombers segueixen treballant en les tasques d'extinció de l'incendi declarat en la vesprada de dilluns en una fàbrica abandonada a Sollana, a la Ribera Baixa.

Durant la nit han estat treballant en la zona tretze efectius dels parcs de bombers de Silla, Cullera, Torrent i Ontinyent, i el foc encara no està controlat.

Així mateix, segons ha confirmat el portaveu dels bombers, Alberto Capaccioni, a Les notícies del matí, a l'interior de la nau hi ha botelles de butà.

Les flames han arrasat ja més de 10.000 metres quadrats de la part est de la nau, però els bombers han evitat que el foc s'escampe a la resta de les instal·lacions.

El vent ha dificultat les tasques dels bombers, i a partir del migdia d'aquest dimarts s'espera que torne a bufar de valent.

L'incendi es va originar sobre les 14 hores de dilluns en una fàbrica de fusta que emmagatzemava una gran quantitat de material combustible, fet que va provocar una gran columna de fum que es podia veure des de les poblacions veïnes.

També et pot interessar

stats