Els bombers del Consorci Provincial de València exigeixen millors condicions laborals

En les protestes convocades s'ha demanat la dimissió de l'actual direcció del consorci.

Els bombers del Consorci Provincial de València exigeixen millors condicions laborals

Més d'un centenar de bombers s'ha concentrat a les portes del Consorci Provincial de València per a exigir millores laborals. Una protesta acordada en assemblea per unanimitat, tant dels treballadors com dels sindicats UGT, Intersindical, i el Sindicat Valencià Republicà.

Els treballadors demanen el cessament o dimissió de l'actual direcció del consorci, en considerar que "ineficaç" la seua gestió. Els sindicats posen el focus en la necessitat de redimensionar i augmentar la plantilla, així com la consolidació dels llocs de treball. A més, denuncien que les dotacions amb les quals compten estan obsoletes.

Aquesta dotació de bombers porta cinc anys plantejant aquestes reivindicacions. Asseguren que la direcció no ha complit els acords a què havien arribat i que cal posar fi a la situació de precarietat. Quasi el 50% dels treballadors són temporals i compten amb més interins que mai.

Els bombers del consorci anuncien que, si continuen sense rebre respostes, pròximament es manifestaran a les portes del Palau de la Generalitat.

També et pot interessar