Els bombers del Consorci Provincial de València exigeixen millors condicions laborals

En les protestes convocades s'ha demanat la dimissió de l'actual direcció del consorci.

VÍDEO | Els bombers del Consorci Provincial de València exigeixen millors condicions laborals

Més d'un centenar de bombers s'ha concentrat a les portes del Consorci Provincial de València per a exigir millores laborals. Una protesta acordada en assemblea per unanimitat, tant dels treballadors com dels sindicats UGT, Intersindical, i el Sindicat Valencià Republicà.

Els treballadors demanen el cessament o dimissió de l'actual direcció del consorci, en considerar que "ineficaç" la seua gestió. Els sindicats posen el focus en la necessitat de redimensionar i augmentar la plantilla, així com la consolidació dels llocs de treball. A més, denuncien que les dotacions amb les quals compten estan obsoletes.

Aquesta dotació de bombers porta cinc anys plantejant aquestes reivindicacions. Asseguren que la direcció no ha complit els acords a què havien arribat i que cal posar fi a la situació de precarietat. Quasi el 50% dels treballadors són temporals i compten amb més interins que mai.

Els bombers del consorci anuncien que, si continuen sense rebre respostes, pròximament es manifestaran a les portes del Palau de la Generalitat.

També et pot interessar

stats