Els bombers busquen un ciclista desaparegut a Fredes

No es tenen notícies de l'home des de diumenge a les 16:00 hores.

Els bombers busquen un ciclista desaparegut a Fredes
Els bombers busquen un ciclista desaparegut a Fredes

Els bombers busquen un ciclista que anava a fer una ruta des de Fredes fins a la Pobla de Benifassà i no ha tornat. Es tracta d'un home de 43 anys i alcalde de la localitat de Valmuel, a Terol. No se'n tenen notícies des de les quatre de la vesprada de diumenge. 

Inicialment s'hi mobilitzaren dues dotacions dels bombers del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, una unitat de bombers forestals i un equip de la Unitat de Rescat de Muntanya. 

A primer hora d'aquest dilluns s'ha mobilitzat l'helicòpter de rescat de la Generalitat i un equip de la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci de Bombers de Castelló, i vehicles específics de rescat en neu (ATV i moto de neu) per a rellevar tot el dispositiu de la matinada. També s'han incorporat als treballs de recerca efectius de la Guàrdia Civil de Terol.  

Cap de setmana de rescats

Dissabte a la nit vint efectius dels bombers ja van treballar per a rescatar catorze persones atrapes en cotxes en una pista forestal al Penyagolosa. 

I tan sols diumenge, el grup de rescat dels bombers d'Alacant va fer fins a cinc intervencions. Algunes van ser evacuacions en helicòpter, a la serra Gelada, el Montgó i el Puig Campana.

També et pot interessar

stats