Els bombers de l’Ajuntament d’Alacant arrepleguen joguets i aliments per a Nadal

Amb una jornada de portes obertes conviden la xicalla de la ciutat a conéixer el seu treball a canvi d’una donació

Els bombers de la ciutat d'Alacant organitzen una arreplegada de joguets solidària / À Punt NTC

Els bombers de l'Ajuntament d'Alacant celebren durant aquesta setmana l'octava visita solidària, en què la xicalla pot visitar el parc a canvi d'una donació de joguets nous i d'aliments, que es distribuiran entre diferents associacions de la ciutat. Sota el lema "tu pots ajudar perquè Nadal arribe a totes les cases" els bombers del parc Ildefonso Prats d’Alacant conviden les famílies alacantines a visitar-los i conéixer el seu ofici, sempre que col·laboren donant algú joguet nou o aliments per les famílies que més ho necessiten. 

Així, xiquets i xiquetes se senten bombers per un dia i, al mateix temps, ajuden a fer que altres xiquets i xiquetes puguen tindre un Nadal una mica més alegre. A més, segons els bombers, la iniciativa és sempre un èxit perquè la població està molt conscienciada a l’hora d’ajudar les famílies que més ho necessiten.

Iván Sánchez, de l’Agrupació Esportiva i Cultural Bombers d’Alacant, explica que les joguines i els aliments que s’arrepleguen es repartiran entre diferents llars d’acollida i criatures que estan dins del programa d’adopció. 

El parc de bombers es pot visitar cada dia d’11:00 a 13:00 hores i a la vesprada de 17:00 a 19:00 hores. No cal reservar cita prèviament.

També et pot interessar

stats