La bolcada d'un camió causa tres quilòmetres de retencions a l'AP-7 a Benissa

Un segon camió de mercaderies ha bolcat a l'AP-7 a l'altura de Nules, sense víctimes

Col·lisió per abast entre dos camions a l'altura del quilòmetre 625

La bolcada d'un camió frigorífic ha obligat a tallar la calçada en sentit València de l'autopista del Mediterrani AP-7 a l'altura de Benissa i provoca tres quilòmetres de retencions, segons informa la Direcció General de Trànsit i la Guàrdia Civil.

Aquesta incidència s'ha produït després de la col·lisió per abast entre dos camions a l'altura del quilòmetre 625, amb un dels conductors lleu i l'altre il·lés. El vehicle frigorífic ha bolcat i ocupa els dos carrils de la calçada en sentit València.

La Guàrdia Civil ha desviat el trànsit per l'N-332 a l'altura de l'eixida d'Altea, en la fita quilomètrica 638, per a tornar a incorporar-lo a Benissa, si bé encara hi ha tres quilòmetres de retencions en una jornada encara dins de l'operació eixida per la Setmana Santa.

Bolcada del camió
Bolcada del camió / Bombers de la Diputació d'Alacant

D'altra banda, a primera hora de la vesprada un altre camió de mercaderies ha bolcat a l'AP-7, segons la DGT. El camió anava carregat d'oxigen i no hi ha hagut cap fuita.

En tot cas, de moment el carril esquerre està tallat a la circulació i l'incident ha provocat dos quilòmetres de cues. L'accident no ha causat víctimes.

També et pot interessar

stats