Boira densa entre Bunyol i Setaigües i vint quilòmetres de cues en les carreteres valencianes

La DGT demana especial precaució a l'A-3 per la presència de bancs que dificulten la visibilitat i entorpeixen la circulació

Vista de l'A3 cap a les huit i mitja del matí d'aquest dimecres
Vista de l'A-3 cap a les huit i mitja del matí d'aquest dimecres / DGT

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha demanat una especial precaució a l'A-3 entre Bunyol i Setaigües aquest dimecres per la presència de zones amb boira densa en les primeres hores del matí que entorpeix la circulació. Hui s'estan registrant les retencions habituals de les jornades laborables, a les quals s'afig un embús en l'entrada al port de València. En conjunt, les cues sumen prop de vint quilòmetres en les carreteres valencianes.

Segons fonts de la DGT, en l'accés al port de València per la carretera V-30 hi ha retencions d'uns tres quilòmetres. També n'hi ha una de semblant a l'altura de Quart de Poblet, i al voltant de dos quilòmetres d'embús al terme de Xirivella. A l'A-7 hi ha uns tres quilòmetres de retenció en el terme de Paterna i en sentit a Barcelona, i també es registren tres quilòmetres d'embús a la V-31, a la pista de Silla, en sentit a València. Hi ha dos quilòmetres més a la V-30 a l'altura de Paterna.

Encara que la jornada ha començat amb bancs de boira en diferents punts, en general són més oberts que els que s'estan registrant en diferents trams entre els termes de Bunyol i Setaigües, que són més densos. Per això, Trànsit ha demanat als conductors especial precaució si circulen per aquestes zones, especialment entre els quilòmetres 313 i 319 de l'A-3 i en els dos sentits de l'autovia, ja que la visibilitat és reduïda.

A la província d'Alacant hi ha una retenció d'uns quatre quilòmetres a l'A-70 en sentit a València. Finalment, a la de Castelló hi ha normalitat en les carreteres a primera hora d'aquest dimecres.

També et pot interessar

stats