El ‘BOE’ publica els límits màxims de les taxes universitàries per al pròxim curs

El cost per crèdit oscil·larà entre els 16 i els 18 euros, referències de preu de fa nou anys.

El ‘BOE’ publica els límits màxims de les taxes universitàries per al pròxim curs
El ‘BOE’ publica els límits màxims de les taxes universitàries per al pròxim curs

El BOE ha publicat els límits màxims de les taxes universitàries per al pròxim curs 2020-2021, seguint les pautes de l'acord signat entre el Ministeri d'Universitats i les comunitats autònomes. Per als estudis de grau el preu per crèdit oscil·larà entre els 18,46 euros i els 16,05 en la primera matrícula, tenint en compte la referència de preus del curs 2011-2012.

La Comunitat Valenciana serà una de les que haurà d'adaptar els seus preus per a ajustar-se a aquest límit, com també ho hauran de fer Aragó, les Balears, Castella i Lleó, Extremadura, Navarra, el País Basc, La Rioja, Catalunya i Madrid. Les que no hauran de canviar preus per ja estar dins de la forqueta de preus són Andalusia, Astúries, les Canàries, Cantàbria, Castella-la Manxa, Galícia i Múrcia.

L'acord assolit en la Conferència General de Política Universitària pretén garantir la igualtat d'oportunitats i harmonitzar la disparitat de preus entre comunitats autònomes, donant de termini a les mateixes fins al curs 2022-2023 per a adaptar-s’hi. Pel que fa als preus màxims en segones i successives matrícules per als estudis de grau, queden fixats en els vigents en el curs 2019-2020 en cada comunitat autònoma. També es mantindran els preus de l'últim curs per als màsters, en la primera i successives matrícules.

També et pot interessar

stats