El bo social de l'EMT de València s'amplia a totes les rendes baixes

Per només 10 euros a l'any, podran utilitzar totes les línies d'autobusos amb un límit mensual de 60 viatges.

Ls tarifes de tots els bitllets d'EMT es mantindran congelades durant l'any que ve
Ls tarifes de tots els bitllets d'EMT es mantindran congelades durant l'any que ve

L'Empresa Municipal de Transports de València ampliarà el seu bo social EMT amb tu a totes les famílies amb rendes baixes, per a arribar a més persones en situació de vulnerabilitat i donar resposta a les seues necessitats de mobilitat. Així, el bo social deixarà d'estar condicionat a la situació de desocupació. A més, les tarifes de tots els bitllets d'EMT es mantindran congelades durant l'any que ve.

Per només deu euros a l'any, els titulars de la targeta podran utilitzar totes les línies d'autobusos municipals amb un límit mensual de 60 viatges, amb una hora de mobilitat il·limitada en cadascun.

Segons ha avançat el consistori en un comunicat, es tracta d'una normativa que previsiblement aprovarà aquest divendres la junta de govern de l'Ajuntament de València, amb l'objectiu d'adaptar el bo a la situació actual i que es beneficien els treballadors precaris.

Requisits

Els requisits són estar en edat laboral (16-65 anys), empadronat a València i tindre uns ingressos inferiors a l'indicador públic de renda d'efectes múltiples (IPREM). També poden accedir a aquest títol els fills dels beneficiaris que tinguen entre 14 i 16 anys. Els menors de 14 anys poden viatjar amb autobús de manera gratuïta amb EMT Infantil, mentre que els majors de 65 poden accedir al Bo Or. També poden sol·licitar l'EMT amb tu les víctimes de violència masclista i els seus fills menors d'edat.

Noves altes a partir de gener

De l'1 al 31 de desembre s'obri un període especial perquè els beneficiaris actuals puguen tornar a presentar la documentació necessària en la junta de districte de València que els corresponga. En el cas de les noves sol·licituds d'alta, s'ha d'entregar la documentació requerida, amb cita prèvia, a partir de l'1 de gener a les mateixes juntes.

També et pot interessar

stats