El Bo 10 per a viatjar en MetroBus per l'àrea metropolitana de València començarà a funcionar l'1 de març

Suposa “una reducció del preu del viatge d'un 30% i permet evitar l'ús dels diners en efectiu”.

Presentació de la línia València i Port Saplatja
Presentació de la línia València i Port Saplatja / Ajuntament d'Alboraia

El nou Bo 10 per a viatjar en MetroBus per l'àrea metropolitana de València estarà operatiu a partir del pròxim dilluns, 1 de març, segons ha anunciat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

El conseller ha explicat que es fa un pas “important” en la millora del transport en l'àrea metropolitana, ja que suposa “una reducció del preu del viatge d'un 30% i permet evitar l'ús dels diners en efectiu”, un fet que suposa “un incentiu” per a la ciutadania per a usar el transport públic.

El nou abonament de 10 viatges serà vàlid per a la xarxa de MetroBus i té un preu de 7,20 euros; 10,40 euros; 14,00 euros i 20,00 euros per als desplaçaments, en funció de la zona seleccionada de la divisió feta per l'Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV). Les tarifes són equiparables a les de la targeta TuiN de Metrovalència.

Així mateix, aquest abonament permet un transbord en la xarxa de MetroBus durant els 60, 90, 110 o 120 minuts següents a la primera validació, segons les zones transitades, i es pot adquirir en estancs, quioscs i punts de venda habilitats, en l'aplicació RecargaMobilis, a les taquilles i màquines d'autovenda de la xarxa d'FGV i a l'oficina d'atenció al client de l'ATMV.

España també ha explicat que ja està en funcionament la línia que uneix Albal, Catarroja, Massanassa, Alfafar i Benetússer amb Paiporta per a connectar aquests municipis amb la xarxa de Metrovalència, que s'uneix a les de Xirivella-València (estació de metro Nou d'Octubre); Alaquàs-València (estació de metro Nou d'Octubre); Aldaia- Manises (estació de metro Salt de l'Aigua); Port Saplatja-València, i Quart de Poblet-Manises-Paterna-Campus de Burjassot.

També et pot interessar

stats