"Els Bíters" enceten l'emissió en proves de la televisió d'À Punt

A les 8 del matí han començat les proves tècniques que permetran fer els ajustos tècnics necessaris i detectar talls o irregularitats en l’emissió.

Posada en marxa de les emissions en proves de la televisió d'À Punt

Desdejunar amb dibuixos en valencià ja és una realitat. A les 8 en punt del matí, la carta d'ajust ha desaparegut i s'han iniciat les emissions en proves de la televisió d'À Punt. La programació infantil, amb la sèrie Els Bíters, ha sigut l'encarregada d'encetar aquesta nova etapa, que permetrà recuperar per complet l'espai públic de comunicació valencià.

Tot i tractar-se d'emissions en proves, les xarxes socials s'han omplit de comentaris i fotografies d'usuaris seguint els primers minuts d'emissió en televisors, ordinadors i dispositius mòbils.

Els continguts que s'han triat per a testar la continuïtat inclouen documentals, partides de pilota i certàmens de bandes, a banda de sèries infantils de producció pròpia d’À Punt que ja es poden veure en el lloc web.

Les proves tècniques serviran per a fer els ajustos tècnics necessaris i detectar talls o irregularitats en l’emissió. En el web també es pot seguir aquesta programació en proves, que emetrà continguts des de les 8.00 fins a les 22.30 hores.

Les proves, a més a més, serviran per a fer que els usuaris tinguen temps de seleccionar À Punt en el comandament a distància. Els canals de referència d’À Punt són el canal 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la província de València.

Si detecteu problemes tècnics en l’emissió o anomalies, o teniu cap problema de recepció, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de tdt@cvmc.es

També et pot interessar

stats