El Bioparc compleix 10 anys amb més de 5 milions de visitants

En una dècada, al recinte han nascut més de 300 cries d'espècies amenaçades.

El Bioparc celebra els deus anys de vida
El Bioparc celebra els deus anys de vida / Bioparc

El Bioparc celebra la primera dècada d'existència. Durant aquests 10 anys han visitat les instal·lacions més de 5 milions de persones, una xifra que, segons Luis Ángel Martínez, director del nucli zoològic, l'ha portat "a convertir-se en una referència turística de la ciutat de València". Martínez, que ha situat el Bioparc "entre les 10 millors instal·lacions del món en la seua categoria", ha posat en valor la tasca educativa del recinte. La xifra que ho avala són 430.000 escolars de 4 a 12 anys que, a més, han treballat "els valors ètics com el respecte i la dignitat i la necessitat de conservar el medi ambient".

El Bioparc també participa, a través de la seua fundació, en diversos programes de conservació animal. El resultat de l'aposta per la conservació són les 335 cries d'espècies amenaçades que han nascut al recinte en una dècada. L'última, un goril·la, el pasat 8 de març i que van batejar com a Pepe.

Martínez va anunciar que amb motiu d'aquest dècim aniversari s'està fent una escultura que representarà un elefant gegant de ferro i fusta. L'obra, de més de 15 tones de pes, estarà ubicada a l'entrada del recinte.

També et pot interessar

stats