Biar administrarà una tercera dosi al veïnat del 78 després d'injectar per error sèrum en 12 d'ells

Després de consultar amb Salut Pública i, com que no es coneix la identitat dels ciutadans que van rebre el sèrum, tots hauran d'inocular-se una dosi de reforç aquest divendres

Vacunació sèrum Biar

El centre de vacunació de Biar (Alt Vinalopó) ha tornat a citar aquest divendres els veïns (del municipi i d'altres de la zona) que a primers de juliol haurien d'haver completat la pauta de vacunació per haver inoculat per error sèrum a 12 d'ells en lloc de la vacuna de Pfizer-BioNTech segons ha pogut saber À Punt.

El personal del centre de salut de la població s'adonà, en comprovar els excedents al final de la jornada, que s'havia administrat sèrum i no la vacuna a 12 dels veïns nascuts l'any 1978 (43 anys) que aquell dia estaven citats. La identitat de les persones que reberen el sèrum es desconeix.

Després de consultar amb Salut Pública i epidemiologia els afectats podran vacunar-se voluntàriament 21 dies després d'aquesta accidentada segona dosi per tal d'evitar "una possible infraprotecció" dels ciutadans contra el SARS-CoV-2.

En cas de decidir vacunar-se, les 12 persones a qui van injectar el sèrum per error, ara rebran la segona dosi. La resta, una tercera de reforç que, segons Sanitat, està avalada pels estudis clínics i que no suposa cap problema per a la salut.

Centre de vacunació de Biar
Centre de vacunació de Biar / À Punt

També et pot interessar

stats