Biar acull la primera trobada de dones rurals de la Comunitat Valenciana

L’objectiu és fomentar la igualtat i fer visible el paper i la importància de les dones als pobles

Biar acull la primera trobada de dones rurals de la Comunitat Valenciana
Biar acull la primera trobada de dones rurals de la Comunitat Valenciana

La localitat de Biar, a l’Alt Vinalopó, acull aquest cap de setmana la primera trobada de dones rurals de la Comunitat Valenciana, un fòrum de debat on es parlarà de desenvolupament rural, feminisme, despoblació, emprenedoria i artesania.

La Federació d’Associacions de Dones Rurals del País Valencià, FADEMUR-PV, ha organitzat aquesta reunió que té com a objectiu establir llaços entre dones, emprenedores i empresàries, i entre associacions, fomentar la igualtat i fer visible el paper i la importància de les dones als pobles. Aquest acte servirà també per a destacar la labor de diverses dones i projectes, fer visible un treball desenvolupat durant anys i impulsar les iniciatives de transformació de la societat en una de millor i més igualitària. 

La trobada anirà acompanyada d’una fira d’artesania en femení i trencarà esquemes amb un conjunt d’activitats complementàries que permeten la conciliació, atés que els més menuts podran gaudir mentre els seus progenitors participen de les diverses taules i diàlegs preparats per a la jornada.

La periodista alacantina i presentadora del programa À Punt Directe, Carolina Ferre, serà l’encarregada de lliurar les distincions

També et pot interessar

stats