Betxí reivindica l'agroecologia el Dia de l'Alimentació

La Fundació Novessendes i l'Horta del Rajolar llancen la campanya Llaurant un futur sostenible, en defensa de la sobirania alimentària i els projectes ecològics locals

La campanya potencia l'agroecologia a Castelló / Llaurant un Futur Sostenible

“Conrear de manera sostenible no paga la pena a Castelló”. Aquest és el provocador lema de la campanya Llaurant un Futur Sostenible, creada per la Fundació Novessendes i l'Horta del Rajolar, un terreny de cultiu ecològic d'hortalisses que està a Betxí (Plana Baixa).

L'estratègia de la campanya és visibilitzar projectes agraris respectuosos amb l'entorn que es desenvolupen a la província de Castelló. La campanya ha començat aquest dissabte, Dia Mundial de l'Alimentació i estarà activa fins a finals de maig. Durant aquest període, es realitzaran accions a les xarxes socials i esdeveniments presencials diversos.  

La campanya, finançada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica treballa amb els objectius de desenvolupament sostenible marcats per Nacions Unides mitjançant l’Agenda 2030. La Fundació Novessendes vol posar en valor projectes on es conrea d'una forma sostenible i respectuosa la terra i que fomenten tant la dignitat dels qui conreen com dels qui compren. A més, vol potenciar un consum de proximitat, on persones productores i consumidores eviten intermediaris abusius i transports contaminants.

L'organització també impulsa formacions a agricultors i agricultores locals, xerrades en col·legis per a sensibilitzar sobre l'agricultura sostenible i trobades amb la ciutadania.

També et pot interessar

stats