Bertín Osborne estudia mesures legals contra Podem Elx per utilitzar la seua imatge

La formació morada ha emprat una fotografia del cantant per a anunciar un taller sobre masclisme.

Cartell de Podem Elx anunciant la xerrada "deconstrucció i despatriarcalització de les masculinitats"
Cartell de Podem Elx anunciant la xerrada "deconstrucció i despatriarcalització de les masculinitats" / @podemElx

Podem Elx ha utilitzat una fotografia del presentador Bertín Osborne per a fer un cartell per a anunciar un taller dirigit a homes sobre la "deconstrucció i despatriarcalització de les masculinitats", programat per a aquest divendres.

Segons ha informat el partit, aquest taller pretén aprofundir a conéixer les "desigualtats que viuen i pateixen les dones" i "tindre una visió i una forma diferent de relacionar-se més equitativa i respectuosa de la societat".

El presentador ha assegurat que ja ha posat el tema en mans del seu advocat i que de forma imminent es comunicaran amb el partit d’àmbit local. "No hem fet res malament i assumirem les conseqüències", contesten des de Podem Elx.

El secretari general de Podem Elx, José Vicente Bustamante, ha assenyalat la importància d'aquest tipus d'espais "on poder revisar la masculinitat tradicional i desmuntar-la, conéixer altres models alternatius per a així aspirar a una societat més justa i igualitària".

El taller l'impartirà Carles Font, que ha sigut docent de l’Escola de Ciutadania en Femení María Moliner i que, a més, ha dut a terme multitud de xarrades, tallers i cursos sobre les masculinitats hegemòniques, la seua nocivitat i superar-les per models igualitaris.

També et pot interessar

stats