Benidorm presentarà en Fitur el reconeixement com a primera destinació turística intel·ligent del món

L'alcalde destaca la gran aposta de la ciutat per "la qualitat", que els permet competir amb els que fixen "la batalla en el preu".

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, lliura a l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, el certificat com a primera destinació turística intel·ligent
La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, lliura a l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, el certificat com a primera destinació turística intel·ligent / Ricardo Rubio (Europa Press)

La Fira Internacional de Turisme, Fitur, s'inaugura aquest dimecres a Madrid i els participants en el certamen estan ja treballant per tal de presentar la millor oferta turística. La ciutat de Benidorm continua sent el principal pol d'atracció del turisme espanyol i internacional. El seu alcalde, Toni Pérez, ha destacat a Les Notícies del matí que una de les novetats que presentaran és el reconeixement que han rebut enguany com a primera destinació turística intel·ligent del món.

Toni Pérez ha explicat que en Fitur tenen previst fer més de 50 reunions amb les agències de viatges majoristes, i participara de manera molt intensa en taules professionals. Benidorm mostrarà el seu patrimoni, l'oferta gastronòmica i les possibilitats de la ciutat com a plató de produccions audiovisuals.

Aquest dimarts ja tenen reunions a Madrid amb l'Associació de Municipis Turístics de Sol i Platja, de la qual forma part Benidorm. Toni Pérez ha avançat que traslladaran a la ministra Reyes Maroto que les ciutats capdavanteres en turisme tinguen el finançament i els programes d'inversió d'acord amb els turistes que reben.

L'alcalde ha dit que estan treballant per a minimitzar les conseqüències del Brexit. En aquest sentit, ha recordat que en 2018 Benidorm ha batut rècords d'ocupació en allotjament regular gràcies als turistes de la resta de l'Estat, que han ocupat el lloc que ha deixat vacant el turisme britànic.

Segons ha destacat l'alcalde, la gran aposta de Benidorm és la lluita per la qualitat, que és la que els permetrà "ser millors i competir amb els que fixen la batalla en el preu".

També et pot interessar