Benidorm avança a les 9:00 hores l'obertura de reserves per a la platja de Llevant

Les de Mal Pas i Ponent continuaran funcionant sense reserva.

Platja de Llevant parcel·lada per a respectar les mesures de seguretat
Platja de Llevant parcel·lada per a respectar les mesures de seguretat

Després dels problemes d'organització i les llargues cues del cap de setmana, Benidorm ha decidit realitzar algunes modificacions en el sistema de reserva de parcel·les a la platja de Llevant que es posaran en marxa aquest dilluns.

S'avança a les 09:00 hores l'obertura del procés de reserva de parcel·les per a l'endemà a la platja de Llevant, tant en la plataforma web www.benidormbeachsafety.es com en els tres punts físics d'atenció situats en l'edifici El Torrejón i en el passeig marítim a l'altura de l'avinguda d'Europa i en el Racó de l'Oix. A més, en qualsevol moment es podran realitzar reserves per al mateix dia en les parcel·les disponibles o que es vagen alliberant al llarg de la jornada.

Segons ha informat la regidora de Platges, Mónica Gómez, aquesta modificació atén a la "la petició dels usuaris" i a la necessitat d'agilitzar els tràmits que s'ha fet palés al llarg de l'últim cap de setmana per les llargues cues que s'han vist als accessos a aquesta platja.

"Com ja recalcarem durant la presentació del pla de reobertura de platges, Benidorm Beach Safety és un projecte modulable que s'adequa a les necessitats i realitat de cada moment", ha afegit.

Durant el procés de reserva, els usuaris poden triar zona, parcel·la i horari: jornada completa, o bé horari de matí (de 09:00 a 15:00 hores), o de vesprada (entre les 15:00 i les 21:30 hores).

L'operació de reserva és molt senzilla i intuïtiva. No obstant això, els usuaris tenen a la seua disposició en la plataforma web un vídeo explicatiu sobre el funcionament.

Les persones que no disposen d'accessibilitat tecnològica, poden realitzar la reserva en els punts físics, on l'endemà se'ls facilitarà una entrada dotada d'un codi QR idèntica a la que reben en el correu electrònic les persones que realitzen el tràmit a través de la plataforma web.

Gómez ha recordat que aquest sistema de reserves només opera a la platja de Llevant. Les platges de Mal Pas i Ponent continuen funcionant "com fins ara, sense necessitat de reserva, mentre el flux de demanda no requerisca l'ús de la plataforma".

Tampoc cal reservar quan únicament s'hi va a prendre el bany entre les 07:00 i les 08:45 hores i 09:00 i les 21:30 hores sense romandre en l'arenal. Es pot accedir a la platja de Llevant pels punts d'accés i deixar les pertinences en l'espai indicat pel personal de control d'accessos.

També et pot interessar

stats