Benidorm autoritza el projecte que permetrà acabar l'obra del gratacel In Tempo

L'edifici, que ja té l'estructura construïda i fa 10 anys que està parat, preveu 254 pisos de luxe.

L'edifici In Tempo és únic pel seu disseny i la seua silueta, amb 198 metres d'alçària, es veu des de tota la ciutat de Benidorm
L'edifici In Tempo és únic pel seu disseny i la seua silueta, amb 198 metres d'alçària, es veu des de tota la ciutat de Benidorm / Europa Press

L'Ajuntament de Benidorm ha autoritzat el projecte bàsic que permetrà als propietaris del gratacel In Tempo acabar l'obra i posar a la venda les vivendes. L'edifici, que ja té l'estructura construïda, fa 10 anys que està parat.

Les obres tindran un termini d'execució de 18 mesos i preveuen l'adequació i la comercialització de 254 habitatges dels 270 que es van projectar fa 13 anys. Els propietaris pretenen reconvertir-les en pisos de luxe amb un valor de venda de fins a un milió d'euros en alguns casos.

L'edifici és únic pel seu disseny i la seua silueta es veu des de tota la ciutat, ja que els 198 metres d'alçària l'han convertit en el segon gratacel residencial més alt d'Europa.

Un projecte truncat per la crisi immobiliària

El gratacel In Tempo és un projecte que va sucumbir a la crisi immobiliària. Les obres van començar el 2006 i es van paralitzar definitivament el 2013 després de diversos anys de dificultats i quan la construcció estava molt avançada.

El 2016, i després d'una lluita judicial de Sareb amb els creditors, el fons Strategic Value Partners (SVPGlobal) va fer-se càrrec del deute de l'edifici i, posteriorment, en va aconseguir la propietat el 2017.

També et pot interessar

stats