Els bars de Font del Gerro, a Paterna, reclamen reobrir per a atendre els transportistes

En canvi, a Riba-roja de Túria, sí que poden obrir per a atendre els serveis essencials per decisió de l’Ajuntament.

VÍDEO | Els bars de Font del Gerro, a Paterna, reclamen reobrir per a atendre els transportistes

Els bars i restaurants del polígon Font del Gerro de Paterna continuen tancats. Només serveixen menjar per a endur-se a la nau o a la cabina del camió. La setmana passada, la Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana va sol·licitar reobrir per a atendre els transportistes per motius humanitaris, però asseguren que no van rebre resposta.

Aquesta mesura, però, no afecta totes les àrees industrials. A Riba-roja de Túria sí que permeten atendre els camioners per una decisió de l’Ajuntament. En els seus polígons es poden trobar bars i restaurants oberts, que només poden atendre transportistes i serveis essencials i d’emergència. L’alcalde, Robert Raga, ha explicat que aquesta és una decisió “de sentit comú” que permet que els treballadors “tinguen un lloc on satisfer les seues necessitats bàsiques”.

Això sí, els bars de la zona industrial han de complir amb totes les restriccions vigents a la Comunitat Valenciana, entre els quals està complir l'aforament, les màximes mesures de seguretat i tancar a les 17:00 h.

També et pot interessar

stats