Barceló afirma que el dia que va morir la xiqueta la plantilla de l'Hospital de Vinaròs estava al complet

La consellera de Sanitat no ha volgut entrar a valorar l'informe de la comissió d'investigació que denuncia una cadena d'errades humanes.

La consellera de Sanitat no ha volgut entrar a valorar l'informe de la comissió d'investigació
La consellera de Sanitat no ha volgut entrar a valorar l'informe de la comissió d'investigació / À Punt NTC

La Consellera de Sanitat, Ana Barceló, s'ha referit aquest dijous al cas de la xiqueta de vint mesos que va morir a l'Hospital Comarcal de Vinaròs per una sobredosi letal de glucosa. Barceló no ha volgut entrar a valorar l'informe de la comissió d'investigació, que denuncia una cadena d'errades humanes, junt amb una ràtio inadequada de personal i pacients. Però sí que ha assenyalat que eixe dia estava la plantilla de l'hospital al complet. 

El novembre passat, la xiqueta va acudir a l'hospital perquè patia una gastroenteritis. Segons ha explicat a Efe l'advocat de la família de la xiqueta, citant el contingut de l'informe de la comissió d'investigació creada per la Conselleria, la menor va ser atesa per un metge d'urgències, i quan va començar a convulsionar només va ser atesa per un especialista en pediatria . L'informe conclou que la mort de la menor hauria estat provocada per una cadena d'errades humanes, junt amb una ràtio inadequada de personal i pacients, i d'un seguit de distraccions en l'entorn de treball.

També et pot interessar

stats