Els banyistes de Benidorm podran reservar parcel·les de platja a partir de divendres

El municipi ofereix vora 28.000 places a la platja de Llevant on caldrà triar data i torns disponibles.

Els banyistes de Benidorm podran reservar parcel·les de platja a partir de divendres
Els banyistes de Benidorm podran reservar parcel·les de platja a partir de divendres

A partir d’aquest divendres el municipi de Benidorm ofereix la possibilitat de reservar una parcel·la a la platja de Llevant en una data i torn concrets. Es tracta d’una mesura per a evitar les aglomeracions en època de coronavirus.

A través d’una plataforma en el web de l’Ajuntament que es diu Benidorm Beach Safety i que es posa en marxa aquest dijous, els usuaris podran fer la reserva d’espai on hauran de detallar la quantitat de persones que hi estaran. Una vegada fet el tràmit, els usuaris rebran un correu electrònic amb un enllaç per a descarregar l’entrada o el passbook, que hauran de presentar en arribar al punt d’accés corresponent.

A més, també hi haurà tres punts físics al passeig de Llevant per a aconseguir una entrada a la platja, a la plaça del Torrejó, a l’altura de l’avinguda d’Europa, i al Racó de l’Oix; i per a poder fer les mateixes gestions que es farien en el web per a aquelles persones amb problemes d’accessibilitat o sense accés a la xarxa.

La plataforma web s’activa a les 12:00 hores d’aquest dijous per a començar a reservar espais per a divendres en tres torns: un per a tot el dia, un de 9:00 a 15:00 hores i un de 15:00 a 21:30 hores.https://apuntmedia.es/va/ultimes-noticies/video-els-ajuntaments-implementen-aplicacions-mobils-per-a-controlar-laforament-a-les-platges

També et pot interessar

stats