Banderes espanyoles a la Patacona per les víctimes de la Covid-19

És un homenatge de l'Associació Nacional de Víctimes i Afectats pel Coronavirus.

Banderetes plantades per l'Associació Nacional de Víctimes i Afectats pel Coronavirus a la platja de la Patacona
Banderetes plantades per l'Associació Nacional de Víctimes i Afectats pel Coronavirus a la platja de la Patacona / À Punt NTC

La platja de la Patacona d'Alboraia (Horta Nord) ha començat el dia coberta de banderetes espanyoles en record de les víctimes de la Covid-19.

Es tracta d'un homenatge de l'Associació Nacional de Víctimes i Afectats pel Coronavirus (Anvac), un moviment pròxim a l'extrema dreta de Vox i España 2000, similar al que feren la setmana passada a Madrid, on plantaren 53.000 banderetes als jardins de la M-30.

Diferents formacions i líders polítics han compartit imatges i vídeos d'aquesta acció a les seues xarxes socials, com és el cas del portaveu del Grup Parlamentari Vox en el Congrés, Iván Espinosa de los Monteros, diversos diputats autonòmics i nacionals d'aquesta formació, com Rocío De Meer, José María Llanos, Miguel Pascual o Ana Vega. El síndic de Ciutadans en les Corts, Toni Cantó, o el PPCV també s'han fet eco d'aquesta acció.

Està previst un minut de silenci també en record de les víctimes a les 12:00 h del migdia d'aquest diumenge. Les banderetes s'arreplegaran a les 19:00 h.

També et pot interessar

stats