El Banc d'Aliments de la Pobla de Vallbona demana ajuda urgent de les institucions

A la situació precària de moltes famílies valencianes s'afig ara la necessitat de les ucraïneses

El Banc d'Aliments de la Pobla de Vallbona demana ajuda urgent de les institucions

El Banc d'Aliments de la Pobla de Vallbona demana ajuda urgent. A la situació precària de moltes famílies valencianes s'afig ara la necessitat de les ucraïneses. Estan desbordats, però redoblen esforços per a atendre'ls.    

Jaume Serra no pot evitar trencar-se quan ens explica la situació que es viu cada dia al banc d'aliments: “Només busquen estima, comprensió i si pot ser un poc de menjar millor”. 

Creix el nombre de famílies valencianes necessitades, a les quals ara s'afigen les d'acollida de les persones refugiades de la guerra d'Ucraïna. Per això, el Banc d’Aliments demana ajuda de les institucions valencianes.  

Al magatzem de la Pobla de Vallbona solidari reben suport per a preparar els menjars del dia a dia i també afectes i gestos que nodreixen l'esperit. Una senzilla pilota trau el somriure de Danik, de huit anys, que conta com li agrada jugar al futbol. A Maksim, ha sigut el xocolate i les galetes.

Esperança, companyia, comprensió es barregen sota aquest sostre, que també els ofereix l'aliment per a adaptar-se al futur incert que els ha tocat viure.    

També et pot interessar

stats