Ballem i cantem amb Els Bíters a la Trobada de Torrent

L'actuació musical d'Els Bíters ha sigut el plat fort de la presentació de La Colla, la proposta per a públic infantil d'À Punt Mèdia.

Els Bíters amb Dani Miquel durant les Trobades de Torrent | À Punt
Els Bíters amb Dani Miquel durant les Trobades de Torrent | À Punt

La Trobada d'Escoles en Valencià de Torrent, a la qual han assitit 30.000 persones segons la policia local, ha sigut l'escenari escollit per À Punt Mèdia per a presentar el seu espai de continguts infantils, La Colla. Els encarregats de fer els honors han sigut els protagonistes de la sèrie Els Bíters, uns éssers infomàtics que viuen dins d'una tauleta i que combinen ciència amb música i balls.

La presentadora Aitana Ferrer, conductora del magazín infantil de la ràdio d'À Punt, La Caseta d'Aitana, ha sigut l'encarregada de presentar Ram, Data, Clic, Net i el seu enemic Malware a tots els xiquets i les xiquetes que s'han acostat a la plaça de la Unió Musical de Torrent. Allí, Els Bíters han cantat i ballat les seues cançons preferides.

Aquesta actuació ha sigut només una part de l'acte de presentació en societat de La Colla. També s'hi ha orgnitzat un taller didàctic en què la xicalla ha pogut dibuxar els seus personatges preferits: Júlia i Gilbert, Doraemon , Doraemono els protagonistes de Catacric Catacrac. A més, s'hi ha habilitat un photocall per que els xiquets i les xiquetes es puguen fotografiar amb el seu Bíter preferit.

Hui també han tingut lloc altres trobades d'escoles al nostre territori: a Montitxelvo, la Vall d'Albaida; Polop de la Marina, la Marina Baixa; i Gilet, el Camp de Morvedre,

À Punt estarà també present en un altre moment de la 31 edició de les Trobades d'Escola Valenciana. La Colla i els Bíters, de fet, també animaran els més menuts el pròxim 9 de juny a la localitat de Biar, a l'Alt Vinalopó.

També et pot interessar

stats