Baleària programa un ferri per a cobrir els serveis del vaixell encallat a Dénia i continua avaluant els danys

El Bahama Mama començarà a cobrir la ruta a partir d’aquest diumenge en el trajecte que ix del port de Palma.

El ferri ràpid Pinar del Río, que aquest divendres ha encallat en el port de Dénia.
El ferri ràpid Pinar del Río, que aquest divendres ha encallat en el port de Dénia. / À Punt Mèdia

Baleària ha programat a partir d’aquest diumenge el ferri Bahama Mama en la ruta Dénia-Eivissa-Palma per a cobrir els serveis del ferri ràpid Pinar del Río, que aquest divendres ha encallat en el port de Dénia, a la Marina Alta. A partir d'aquest diumenge de vesprada es cobrirà el trajecte que ix del port de Palma. 

Els passatgers que tenien reserva per a les eixides entre aquest dissabte i diumenge en el ferri encallat han sigut recol·locats en quatre vaixells de la companyia.

Des de la naviera han insistit que la companyia treballa en l’avaluació dels danys de la part del buc d’estribord de la nau Pinar del Río, així com en l’elaboració del pla de reflotament del vaixell per a poder traslladar-lo a port i desembarcar els vehicles que romanen a l’interior. Així mateix, Salvament Marítim ha desplegat la barrera anticontaminació de forma preventiva, encara que Baleària assegura que no s'ha produït cap fuita de combustible, i que la situació del ferri encallat a l'entrada del port no impedeix el trànsit marítim.

També et pot interessar