Balanç de pluges als Serrans i el Camp de Túria

El Consorci de Bombers de València ha fet 44 serveis relacionats amb vehicles, conductors atrapats i en la retirada d'arbres, mentre que Emergències ha gestionat més de 650 incidents

Efectes de la pluja als Serrans i el Camp de Túria

El balanç a les 24 hores de les fortes pluges i tempestes que van sorprendre a les comarques centrals a última hora d'aquest dimecres, dona com a resultat moltes intervencions per part del cos de bombers. Les comarques més afectades han sigut els Serrans i el Camp de Túria.

El Consorci de Bombers de València ha fet 44 serveis relacionats amb les pluges. Els bombers han hagut d'intervindre durant les últimes 24 hores en nombroses incidències relacionades amb vehicles i conductors atrapats, així com en la retirada d'arbres. Emergències ha gestionat més de 650 incidents, la majoria a les comarques centrals. El president de la Generalitat ja ha avançat que s'està treballant per a ajudar tots els municipis afectats.

El barranc de la Teulada a Vilamarxant baixava amb una força que ni els més majors de la localitat recorden mai haver vist. Les aigües que baixaven amb virulència van arrossegar un camí que connecta el centre urbà amb la zona industrial.

Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient, Seguretat i Emergències de Vilamarxant, ha explicat que l'Ajuntament ara ha de refer-lo. A aquesta localitat es van registrar més de 88 litres/m2 en les últimes 48 hores. Unes quantitats semblants a les registrades a Pedralba, amb 100 litres/m2 o Llíria, amb 85 litres/m2.

Durant la vesprada d'aquest dijous, la pluja s'ha traslladat a les comarques centrals, que es troben en avís groc per pluges i tempestes. Unes pluges de molta menys importància si són comparades amb les de la passada nit.

També et pot interessar

stats