Baixen quasi un 50% els nous positius en residències l'última setmana

La Generalitat ha notificat 288 nous casos, en comparació dels 567 de la setmana anterior.

Visita a uns residents d'un centre de majors
Visita a uns residents d'un centre de majors

Els nous casos positius de coronavirus a les residències de la Comunitat Valenciana han descendit un 49,21% en l'última setmana. Aquesta xifra posa de manifest la millora de la situació epidemiològica al territori valencià i, més concretament, als centres on en l'última setmana hi ha hagut 288 casos, en comparació dels 567 de la setmana anterior.

Així, segons l'Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones Dependents de la Comunitat Valenciana (Aerte), aquest descens del nombre de casos és "quasi tretze punts major que el general de la població". De fet, a tot el territori hi ha hagut, en els últims set dies, 12.555 nous casos, davant dels 19.728 de la setmana anterior, que suposa un 36,36% menys de casos.

Pel que fa a les morts, en l'última setmana hi ha hagut 156 en les residències, mentre que n'hi hagué 171 la setmana anterior, un descens del 8,77%. En el total de la Comunitat Valenciana, hi ha hagut 450 defuncions per coronavirus en els últims set dies, 154 menys que la setmana anterior quan se'n van registrar 604, cosa que vol dir un descens del 25,50%.

També et pot interessar

stats