Avís groc a la Comunitat Valenciana, amb tempestes localment fortes acompanyades de granís

Artana i Betxí, a la Plana Baixa, han superat els 50 l/m² en les últimes quatre hores  

Granissada a la Ciutat Esportiva del Llevant
Granissada a la Ciutat Esportiva del Llevant / Llevant UE

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha establit aquest dijous l'avís groc per pluges que poden acumular fins a 30 litres per metre quadrat en una hora i per tempestes localment fortes que poden anar acompanyades de granís en pràcticament tot el territori valencià. 

En un vídeo que ha compartit el perfil oficial del Twitter del Llevant UE, es pot veure com la tempesta, acompanyada de granís, ha caigut amb força a la Ciutat Esportiva de Bunyol.

Les dades de l’Associació Valenciana de Meteorologia (Avamet) mostren com les pluges són disperses per tot el territori valencià. Amb registres de les 20:00 hores, Artana i Betxí, a la Plana Baixa, han superat els 50 l/m² en les últimes quatre hores. També s’han registrat fortes pluges a Ontinyent, a la Vall d’Albaida, amb 40,1 l/m².

Han superat els 30 l/m² les localitats de Xera (38,8 l/m²), a la comarca de la Plana d’Utiel-Requena; Xelva (33,8 l/m²), als Serrans; Bocairent (32,4 l/m²), a la Vall d’Albaida; el Pinós (31,2 l/m²), al Vinalopó Mitjà; Onda (31,2 l/m²), a la Plana Baixa i a Bicorb (30,4 l/m²), a la Canal de Navarrés.  

Registre de precipitació en les últimes 4 hores
Registre de precipitació en les últimes 4 hores / Avamet

També et pot interessar