Avança la investigació per la troballa del cadàver d'un nadó a la planta de residus de Manises

La Guàrdia Civil tracta de determinar l'horari i la procedència del camió que va traslladar el cos de la criatura.

La Guàrdia Civil tracta de determinar l'horari i la procedència del camió de brosses que va poder traslladar el cos del nadó
La Guàrdia Civil tracta de determinar l'horari i la procedència del camió de brosses que va poder traslladar el cos del nadó

El delegat del govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha assegurat aquest divendres que se segueix avançant en la investigació iniciada després de la troballa del cadàver d'un nadó en la planta de residus de Manises, encara que "és prompte per a avançar qualsevol hipòtesi".

Segons ha assegurat s'estan actualitzant "les dades que es tenen de les rutes que van poder fer els diferents vehicles de recollida" i, en un temps prudencial, es podran tindre els primers resultats.

La Guàrdia Civil tracta de determinar, a més, l'horari i la procedència del camió de brosses que va poder traslladar el cos del nadó fins a la planta de reciclatge de Manises, destinació diària de centenars de tones de residus procedents de la ciutat de València i altres poblacions de l'àrea metropolitana.

El nadó encara tenia el cordó umbilical

Un treballador de la planta de residus de la localitat valenciana de Manises va trobar, en una de les cintes de triatge de les instal·lacions, el cadàver d'una criatura que havia sigut llançat a un contenidor de brossa.

El bebé era una xiqueta de raça caucàsica que encara tenia el cordó umbilical, per la qual cosa la investigació se centra en la pràctica de l'autòpsia i també a tractar de trobar a la mare.

També et pot interessar

stats