Les autoritats denuncien que els vehicles es boten el confinament per a accedir al centre comercial de la Pista de Silla

Les últimes restriccions impedeixen l'entrada als no residents dels municipis on està l'àrea.

Un cotxe es bota la vorera per evitar el control d'accés al centre comercial de la Pista de Silla
Un cotxe es bota la vorera per evitar el control d'accés al centre comercial de la Pista de Silla

Una de les últimes restriccions que va implementar la Generalitat per tal de frenar el ritme de contagis del coronavirus impedia el pas als vehicles de persones que no foren de la zona a l'àrea comercial de la Pista de Silla, que comprén els municipis de Sedaví, Alfafar, Benetússer, Llocnou de la Corona i Massanassa.

No obstant això, les autoritats estan detectant que diversos vehicles estan botant la vorera per a intentar evitar els controls policials d'accés a aquestes zones. De fet, un dels principals centres comercials de la zona ha anunciat que ja ha identificat targetes de client de gent resident en altres zones de la Comunitat Valenciana i que, segons aquestes limitacions, hi tenen prohibit l'accés.

Des de la policia d'Alfafar han advertit que aquestes conductes són considerades com infraccions que estan sancionades amb 200 euros.

Per eixe motiu, aquest dilluns els alcaldes de Sedaví, Alfafar, Benetússer, Llocnou de la Corona i Massanassa estan mantenint una reunió per a buscar una solució a aquest problema i evitar un augment de contagis a causa de la irresponsabilitat d'uns pocs.

Des de l'ajuntament d'Alfafar, l’alcalde, Juan Ramón Adsuara, ha demanat que la gent no es bote el confinament perimetral per a evitar que aquest no dure més temps del que és imprescindible.

També et pot interessar

stats