Augmenten les sancions en el segon cap de setmana sense estat d'alarma

La Policia Nacional imposa 1.804 propostes de sanció a la Comunitat Valenciana, 207 més que l'anterior cap de setmana

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional a una zona d'oci de València
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional en una zona d'oci de València / Europa Press

La Policia Nacional ha imposat 1.804 propostes de sanció en el segon cap de setmana sense l'estat d'alarma, la qual cosa suposa 207 actes més que l'anterior. Els agents han detectat "alta concurrència" en els llocs d'oci que, no obstant això, han quedat buits amb l'arribada del toc de queda a les dotze de la nit.

La delegada del govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha destacat en un comunicat que el dispositiu ha funcionat de manera efectiva "gràcies al treball de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, que continuen col·laborant amb la Generalitat i les policies locals per a evitar la propagació del virus".

Segons Calero, no s'han detectat grans problemes ni concentracions en hores de restricció nocturna, només hi ha algunes xicotetes festes amb pocs participants, que s'han dissolt després de ser sancionats. La delegada del govern ha subratllat que l'afluència de persones a platges o paratges naturals també s'ha desenvolupat amb normalitat.

Gloria Calero ha confirmat que el dispositiu especial de seguretat es mantindrà fins que estiga en vigor el toc de queda a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats