Augmenten els controls de trànsit i d’aforaments des d’aquest cap de setmana

El Consell i la delegació del govern espanyol reforcen la presència policial per a fer complir les mesures contra la Covid-19.

Controls en els accessos a la Comunitat Valenciana per l'A-3
Controls en els accessos a la Comunitat Valenciana per l'A-3 / Efe.

Els controls a les carreteres i la vigilància d’aforaments en zones comercials, bars i restaurants s’incrementen des d’aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana amb una major presència policial.

La Generalitat, la delegació del govern espanyol i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies han acordat aquest divendres reforçar la vigilància de les mesures contra la Covid-19, anunciades aquest dijous pel cap del Consell, Ximo Puig, i que entraran en vigor dilluns.

En finalitzar la reunió, la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha explicat que, a partir d’aquest cap de setmana, s’incrementaran en un 50% els efectius per a tenir una major presència policial, tant a les zones comercials com en bars, restaurants i locals d’oci. Segons ha explicat, els efectius vigilaran els aforaments.

Per la seua part, la delegada del govern espanyol, Gloria Calero, ha assenyalat que es reforçaran els controls policials en una campanya de “tolerància zero” amb els desplaçaments entre els límits territorials de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, durant la reunió, s’ha acordat convocar una trobada amb els representants de les grans àrees comercials i el sector de l’hoteleria. També se celebraran reunions tècniques de coordinació entre Policia Local, Policia de la Generalitat i Guàrdia Civil.

També et pot interessar