Augmenta un 4% el nombre de persones ateses per la Casa de la Caritat

L'ONG valenciana alerta que la pobresa afecta cada vegada més perfils diferents i que s'està estenent entre dones.

Augmenta un 4% el nombre de persones ateses per la Casa de la Caritat
Augmenta un 4% el nombre de persones ateses per la Casa de la Caritat / Europa Press
05 de març 2020 - 10:43

Un 4,2% més de persones ateses respecte a l'any anterior, 450.000 actuacions, un 75% de persones estrangeres i un 40% dones. Són algunes de les xifres que ha avançat en Les notícies del matí pel president de la Casa de la Caritat, Luis Miralles, que aquest dijous presenta l'informe d'activitats de l'any 2019, una radiografia de les persones sense recursos que acudeixen a les instal·lacions de l'organització.

Segons l'ONG valenciana, la pobresa afecta cada vegada més perfils diferents, com ara persones que, tot i tindre treball, no arriben a fi de mes; d'altres que han perdut la faena i que no tenen suport familiar, o les que tenen xiquets i se'n van a l'atur. Miralles ha posat especial accent en l'augment de dones que van a la Casa de la Caritat. "La igualtat s'està aconseguint en temes de pobresa, cada vegada hi ha més dones en males condicions", ha afirmat.

Per això, l'entitat té alguns projectes per davant per a "ajudar les persones a recuperar la seua vida", com ara eixir per primera vegada al carrer per a demanar subscripcions, convertir el 6 de març en el dia d'aquesta organització i posar en marxa huit vivendes destinades a les persones amb menys recursos, especialment dirigides a dones amb fills. S'espera que estiguen disponibles a partir de juny.

També et pot interessar

stats