Augmenta el turisme a La Palma malgrat l’erupció volcànica

Mentre milers de persones han perdut sa casa, l’afluència de visitants ha augmentat

A l'illa de La Palma augmenta el turisme malgrat l'erupció volcànica

A La Palma es viu una situació paradoxal: mentre 6.000 persones han sigut desallotjades i viuen amb dolor i patiment l'avanç del riu de lava que s’ha endut les seues cases, ha augmentat la demanda de places als ferris que connecten amb l’illa canària.

Per una banda ha augmentat el turisme, ja que moltes persones tenen curiositat per veure el volcà de prop i, a més, poden seguir gaudint de les quatre cinquenes parts de l’illa que no estan afectades.

També estan visitant l’illa científics i científiques, que no volen perdre l’ocasió d’observar aquest fenomen natural. És el cas de la geògrafa Nerea Martín, que ha explicat a À Punt que va fer la tesi precisament sobre aquest volcà i no podia deixar escapar l'oportunitat de veure’l en acció.

Però fonamentalment La Palma s’ha omplit de periodistes de tot el món, equips d'emergències i també camions carregats d'ajuda solidària. De fet, hotels i agències de viatges destaquen que hi està havent cancel·lacions de reserves turístiques per empatia amb el patiment dels palmers i les palmeres. 

Maroto: “És el moment de la solidaritat”

Aquest dijous la ministra de Turisme Reyes Maroto ha participat en un acte a València, i ha aprofitat per a matisar les primeres declaracions que va fer destacant l'atractiu turístic del volcà. Aquesta vegada ha assenyalat que és el moment de la solidaritat amb La Palma i que espera que el sector turístic es recupere prompte. 

També et pot interessar

stats