ÀUDIO | Cabify comença a donar servei de reserva de taxi a València

Fedetaxi qualifica de "despropòsit" que alguns taxistes col·laboren amb Cabify perquè els vehicles VTC "incompleixen la regulació".

ÀUDIO | Cabify comença a donar servei de reserva de taxi a València
ÀUDIO | Cabify comença a donar servei de reserva de taxi a València

L'aplicació mòbil de Cabify dona des d'aquest dijous la possibilitat de contractar taxis a València i Madrid, un servei que ha estat provant en els últims mesos a Santander. És a dir, obri l'app al gremi que ha protagonitzat protestes i vagues per a evitar la implantació d'empreses de mobilitat a Espanya com Cabify o Uber.

És per això que aquesta iniciativa no és ben vista per tot el sector. El president de Fedetaxi i de l'Associació Gremial de l'Autotaxi de Madrid, Miguel Ángel Leal, ha qualificat de "despropòsit" que alguns taxistes col·laboren amb Cabify perquè els vehicles VTC incompleixen la regulació, "especialment en matèries de captació il·legal de clientela i arreplega directa de passatgers al carrer".

La companyia s'estrena a València amb una oferta inicial de 10 taxis, que seran 100 a Madrid, segons ha explicat el president de la multinacional a Europa, Mariano Silveyra.  

L'aplicació de Cabify habilita el pagament electrònic del viatge en el taxi i ofereix a l'usuari una estimació del preu final que, de moment, marcarà, però, el taxímetre.

Cabify assegura que els taxis facturen un 25% més

L'empresa assegura que aquesta experiència pilot ha tingut un "clar efecte positiu" en els taxis que usen Cabify en aquesta ciutat, ja que la seua facturació mitjana creix més d'un 25% des que operen amb l'aplicació.

També et pot interessar