Atraquen una joieria del centre de València i s’emporten una vintena de rellotges de luxe

L’assaltant va emmanillar la dependenta, li va tapar la boca i després va sostraure els rellotges i va fugir

El carrer Marqués de Dosaigües de València, on està la joieria assaltada, en una imatge d'arxiu
El carrer Marqués de Dosaigües de València, on està la joieria assaltada, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Policia Nacional busca un atracador que este dimecres de vesprada va assaltar una joieria del centre de València, de la coneguda com a "milla d’or" de la ciutat, al carrer Marqués de Dosaigües. L’assaltant va emmanillar la dependenta, que en eixe moment estava en l’establiment i es va endur una vintena de rellotges de luxe.

En accedir a l’establiment, l’assaltant va emmanillar la dependenta amb cinta americana i també li va tapar la boca amb el mateix adhesiu. Després, aprofitant que la dependenta no podia moure’s, es va emportar vint rellotges d'alta gamma i va fugir de la joieria, com relaten fonts policials.

L’atracament va ser cap a les set de la vesprada, segons indiquen des de la Policia Nacional, una hora en què este cèntric carrer de la ciutat sol estar transitat, tant per vianants, com per vehicles.

El grup d'atracaments de la brigada provincial de Policia Judicial de València s’ha fet càrrec de la investigació. La policia científica va realitzar la inspecció ocular de l'establiment.

També et pot interessar

stats