Atraquen una gasolinera a Sueca i estavellen el vehicle quan els perseguia la policia

La Policia Local ha detingut un dels dos sospitosos de l'atracament després d'encastar l'automòbil en què fugien contra un guarda-raïl de l'N-332, entre Favara i Tavernes de la Valldigna

Imatge de la col·lisió del cotxe utilitzat per a la fugida / À Punt NTC

Agents de la Policia Local de Sueca (Ribera Baixa) han detingut, després d'una "complexa" persecució per carretera, un dels presumptes atracadors d'una gasolinera de la localitat, segons ha informat l'Ajuntament de la localitat.

Els sospitosos havien pegat a fugir a tota velocitat cap a Cullera després de l'atracament. Alertats pel responsable de l'establiment, els agents van iniciar la persecució, que va resultar "molt complicada" a causa de la conducció temerària dels presumptes delinqüents. Finalment, el vehicle amb què circulaven els sospitosos va xocar contra la barrera de seguretat situada en la confluència de la V-38 amb l'N-332, entre Favara i Tavernes de la Valldigna.

Després de la col·lisió, els ocupants van fugir, però la Policia Local en va detindre un, a qui s'acusa d'un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació. A més, dins del cotxe es va trobar un matxet de grans dimensions i s'ha comprovat que el vehicle havia sigut sostret a Silla. El conductor, que gaudia d'un permís penitenciari, no tenia carnet de conduir, i per això se li atribueix també un delicte contra la seguretat viària. El detingut ha sigut traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil.

També et pot interessar

stats