Atrapen dos presumptes lladres que havien encallat el cotxe al Saler després de furtar a l'hotel Sidi

Els sospitosos, de 32 i 26 anys, s'havien quedat adormits en el turisme, a què es relaciona amb diversos fets delictius en municipis de l'Horta Sud

El vehicle, encallat en les dunes del Saler
El vehicle, encallat en les dunes del Saler / Policia Local de València / À Punt

Agents de l'operatiu especial de la Policia Local de València per a vigilància de la zona dunar protegida del Parc Natural de l'Albufera han denunciat els dos ocupants d'un vehicle, de 32 i 26 anys, que havia encallat en les dunes de la platja del Saler. A l'interior del cotxe van localitzar objectes com una impressora, unes llums, un altaveu o unes vitrines de metacrilat, que els guardes de l'Hotel Sidi Saler han reconegut com a elements que havien sigut sostrets.

Juntament amb estos objectes hi havia ferramentes utilitzades en robatoris com una pota de cabra, un tornavís, un martell o una llanterna.

Segons la Policia Local, els ocupants del vehicle s'havien quedat adormits després d'encallar i en despertar-los mostraren símptomes compatibles amb el consum excessiu d'alcohol o substàncies estupefaents.

El vehicle coincideix amb la descripció d'un turisme que en les últimes setmanes s'ha relacionat amb diversos fets delictius en pobles de l'Horta Sud. La Policia Local ha immobilitzat el cotxe i ha posat els fets en coneixement de l'autoritat judicial. El conductor, de 32 anys, no tenia el permís de conducció en vigor, per la qual cosa, també se'l considera sospitós d'un possible delicte contra la seguretat viària.

També et pot interessar

stats