Atracament frustrat en una gasolinera d'Asp: detenen l'assaltant després que amenaçara l'empleada amb un ganivet

L'home, de 45 anys, tenia ja un assenyalament judicial d'ordre de cerca i detenció d'un jutjat d'Alacant, i ha quedat en llibertat amb mesures cautelars 

Imatges de l'atracament frustrat a una gasolinera d'Asp

La Guàrdia Civil ha detingut a Asp (Vinalopó Mitjà), un home de 45 anys acusat d'intentar atracar la gasolinera d'un polígon industrial i amenaçar amb un ganivet l'empleada, segons ha informat l'institut armat en un comunicat aquest dilluns.

Segons relata la víctima, els fets passaren dimecres passat, quan l'individu va entrar en l'establiment amb el rostre tapat amb la caputxa d'un impermeable i una bufanda tipus braga. Després d'amenaçar-la amb un ganivet de cuina de grans dimensions, va intentar emportar-se els diners de la caixa.

No obstant això, l'arribada d'un camioner va frustrar els plans. En adonar-se, va intentar fugir del lloc, però es va trobar amb el xofer en la zona de subministrament de carburant.

La treballadora va aprofitar per a avisar les autoritats. Agents de la Guàrdia Civil i efectius de la Policia Local, que han col·laborat en el dispositiu, aconseguiren localitzar el sospitós en una zona pròxima gràcies a la descripció tant de la dona com dels testimonis propers a la gasolinera. Ha quedat detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació. Així mateix, les forces de l'ordre han recuperat l'arma amb el qual l'assaltant havia intimidat la treballadora.

Una vegada interceptat, els efectius s'adonaren que tenia un assenyalament judicial d'ordre de cerca, detenció i personació procedent del jutjat penal 8 d'Alacant. El detingut i les diligències instruïdes pels agents s'han posat a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Novelda, qui ha decretat la posada en llibertat amb mesures cautelars, informa la Guàrdia Civil.

També et pot interessar

stats