Ateses quinze persones en l'incendi d'un edifici de l'avinguda del Cardenal Benlloch de València

Tres dels afectats, lleus, han sigut traslladats a l'Hospital Clínic de València

Imatges de l'incendi a l'interior de l'edifici a Cardenal Benlloch de València / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
15 de març 2023 - 19:54 Actualitzat: 15 de març 2023 - 21:08

Quinze persones han sigut ateses aquest dimecres de vesprada després de resultar lleument intoxicades en un incendi que s'ha originat en un edifici de l'avinguda del Cardenal Benlloch de València, a l'altura del número 73. Dos d'ells són menors, segons ha detallat la Policia Local de València i el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). La mare dels menors i altres dos intoxicats per fum han necessitat ser traslladats pels serveis d'emergències a l'Hospital Clínic de la ciutat. Els tres enviats a centres mèdics són dues dones de 21 i 51 anys i un home de 35 anys, que han sigut traslladats per inhalació de fum a l'hospital Clínic de València en les ambulàncies de suport vital bàsic.

Imatge de les persones rescatades en l'incendi d'un edifici a l'avinguda Cardenal Benlloch de València
Imatge de les persones rescatades en l'incendi d'un edifici a l'avinguda Cardenal Benlloch de València / CICU

L'avís ha arribat al servei del CICU a les 18:30 hores. Fins al lloc dels fets s'han traslladat sis dotacions de bombers de València i dues ambulàncies, a més de membres de la Policia de la Generalitat i de la Policia Local.

Diverses cases han resultat afectades pel foc que ha cremat completament l'habitatge on s'ha declarat l'incendi. El foc ha provocat moments de nervis entre els veïns del bloc afectat per les flames.

També et pot interessar

stats