Atenen dues persones per inhalació de fum en una vivenda del Campello

El foc ha començat a les 11:40 hores en un bungalou de la urbanització Albir

Imatge d'arxiu d'una unitat del SAMU
Imatge d'arxiu d'una unitat del SAMU
25 de desembre 2023 - 15:58

Han atés dues persones aquest diumenge 24 per inhalació de fum en un incendi d'un habitatge del Campello (Alacantí), segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant.

El foc ha començat a les 11:40 hores al bungalou de la urbanització Albir d'aquest municipi. L’incendi ha tingut lloc en una de les plantes de la casa, que ha quedat "molt afectada", segons ha detallat el Consorci de Bombers.

Així mateix, els bombers han assenyalat que l’incident ha generat una gran quantitat de fum. Al lloc de l’incendi s'han desplaçat bombers i sanitaris per atendre les dues persones afectades pel fum. El Consorci ha enviat una unitat de comandament en cap, una bomba pesada, un sergent, un cap i quatre agents del parc de Sant Vicent.

Una dona també ha necessitat atenció per inhalació de fum a Torrent

D'altra banda, també van atendre una dona ahir diumenge en una vivenda de Torrent (Horta Sud) per inhalació de fum. A les 15:30 hores van alertar el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) d'un incendi al carrer del Músic Mariano Puig Yago. Al lloc es van traslladar una unitat del SAMU i una de SVB, que assistiren una dona, d'uns cinquanta anys, per inhalació de fum. La traslladaren en una ambulància de Suport Vital Bàsic a l'Hospital General Universitari de València.

També et pot interessar

stats