Atenen cinc persones per inhalació de fum i lesions en un incendi a Beniparrell

També s’ha produït un altre foc en un aparcament d’autobusos de Paterna i s’ha evacuat un treballador per inhalació del fum.

El foc s’ha iniciat en un pis situat en la primera planta d’un edifici a Beniparell
El foc s’ha iniciat en un pis situat en la primera planta d’un edifici a Beniparell / Consorci de Bombers de València

Un total de cinc persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum i lesions patides en l’incendi d’un habitatge a Beniparrell, segons han informat aquest dijous el Consorci de Bombers de València.

Els serveis mèdics han assistit una xiqueta de 13 anys i tres dones de 30, 40 i 72. A més, han atés altra dona de 54 anys per una contusió en el turmell. A totes les traslladaren a l'Hospital La Fe de València.

El foc s’ha iniciat per causes que s’estan investigant en un pis situat en la primera planta d’un edifici, que ha quedat confinat durant les labors d’extinció, en les quals han participat bombers dels parcs de Catarroja, Silla i Torrent.

Quatre autobusos cremats

D’altra banda, aquesta anit també hi ha hagut un incendi en un aparcament d’autobusos en el polígon industrial Tàctica de Paterna i han evacuat un treballador que havia inhalat fum.

El foc ha afectat quatre autobusos, un dels quals ha quedat quasi completament calcinat, mentre que els altres tres han resultat danyats en menor mesura.

També et pot interessar

stats