Associacions de veïns i veïnes de València demanen que s'elimine l'ampliació de les terrasses

La Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes denuncia que hi ha una sobreocupació de l'espai públic per part dels establiments

Associacions de veïns de València demanen que s'elimine l'ampliació de les terrasses / À Punt NTC

La Federació d'Associació de Veïns i Veïnes de València ha demanat a l’Ajuntament que s'elimine el decret aprovat el 22 de maig del 2020 que permet l'ampliació de les terrasses per a garantir les distàncies de la normativa anti-Covid, en considerar que hi ha una sobreocupació de l'espai públic per part dels establiments.

Segons ha explicat Toni Pau, president de l'Associació de Veïns de la Plaça d'Hondures, l'ocupació en aquesta plaça per les terrasses és superiór al 50% en algunes zones, com pàrquings, jardins i zones de jocs infantils. María José Broseta, presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de València, ha demanat més vigilància perquè assegura que hi ha molta massificació.

Per la seua banda, Rafael Ferrando, secretari general de la Federació Empresarial d'Hostaleria de València, ha explicat que s’ha de mantindre aquesta ampliació de la llicència per als més de 800 locals beneficiats mentre es mantinguen les limitacions d'aforament per seguretat, tal com es va acordar amb les autoritats.

L'Ajuntament de València ha avançat que permetrà aquestes ampliacions durant tot l'estiu.

També et pot interessar

stats