Les associacions de kellys reclamen que es complisca la llei de prevenció de riscos laborals

El col·lectiu assenyala que en un any no ha millorat la situació i que encara costa que les mútues reconeguen les malalties laborals que pateixen.

Yolanda García en 'Les notícies del matí'
Yolanda García en 'Les notícies del matí'

Una mitjana de vint-i-cinc habitacions en sis hores cada dia en temporada alta. Una xifra que suposa al voltant de huitanta llits diaris, faena "inassumible", segons ha explicat en Les notícies del matíYolanda García, portaveu de les kellys de Benidorm. "Estem igual que fa un any, no ha canviat res, hi ha hagut moltes promeses però les condicions són les mateixes", ha assegurat.

Aquesta càrrega de treball desemboca en moltes ocasions en problemes de salut, punt en què es troben amb una dificultat afegida: que les mútues reconeguen les malalties com a laborals. En aquest sentit, Yolanda García ha reclamat que es complisca la llei de prevenció de riscos laborals. "Els hotels estan obligats a complir la llei i a preveure els riscos de la nostra faena", ha assenyalat. Aquest diumenge 25 d'agost s'han concentrat les associacions a Alacant per a reclamar millors condicions laborals.

També et pot interessar

stats