Assistit un operari per un colp de calor quan treballava en unes obres en un centre comercial d'Oriola

Els bombers van haver de rescatar l'operari d'un forjat de baix rasant amb una llitera niu

Un moment del rescat de l'operari
Un moment del rescat de l'operari / Consorci de Bombers d'Alacant

Els treballs a l'aire lliure estan especialment exposats a la intensa onada de calor que estem suportant des de la setmana passada. Un operari, de fet, va precisar assistència aquest dilluns de vesprada quan treballava en unes obres en el centre comercial La Zenia Bulevard d'Oriola (Baix Segura) per un episodi de colp de calor, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d'Alacant.

El sinistre va ocórrer vora les 18 hores d'aquest dilluns i el treballador va haver de ser rescatat d'un forjat de baix rasant amb una llitera niu i cintes de seguretat a través d'un tobogan amb escala desplegable. Una vegada en l'exterior, va rebre assistència dels serveis sanitaris.

D'altra banda, el Programa de prevenció i atenció als problemes de salut derivats de les temperatures extremes a la Comunitat Valenciana declara nivell d'alerta sanitària per onada de calor alt en la Ribera Alta, la Vall de Cofrents-Aiora, la Costera, la Plana d'Utiel-Requena, l'Alt Vinalopó i el Camp de Túria. També preveu nits tropicals aquest dimarts a Alacant, Xàbia, Santa Pola i Oriola.

També et pot interessar

stats