Assesten cinc punyalades a un menor per a furtar-li el mòbil a València

L'agressor intentà també atrarcar dos menors més la mateixa nit pels voltants del carrer de Pius XII

Imatge d'arxiu de vehicles de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu de vehicles de la Policia Nacional

La Policia Nacional de València ha detingut un home de 30 anys acusat d'assestar cinc punyalades a un menor per a intentar atracar-lo, i que també va voler furtar els telèfons mòbils a dos menors d'edat més la mateixa nit, segons han indicat a EFE fonts policials.

Els fets es van produir la matinada del dia 7 de setembre quan un menor que passejava acompanyat d'un altre menor pel carrer de Pius XII de València va ser abordat poc abans de la una i mitja del matí per un home que, sense dir paraula, li va assestar cinc punyalades amb l'objectiu d'atracar-lo.

L'altre menor va aconseguir agafar una pedra i llançar-la a l'atacant, la qual cosa li va produir una ferida al cap, mentre que el xic va haver de ser traslladat a l'Hospital Clínic de València en una ambulància.

Posteriorment, al voltant de les 3:00 hores de la matinada, el mateix home va intentar atracar un altre menor d'edat i poc després va ser detingut per la Policia, que va esbrinar que també havia intentat cometre un robatori similar la mateixa matinada.

A l'home en van detindre com a presumpte autor dels delictes d'homicidi en grau temptativa i robatori amb violència o intimidació, i en el moment de la detenció se li van intervindre dues navalles —una de sis i una altra de dotze centímetres— i una bicicleta.

També et pot interessar

stats